آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان اکنون ۹۰ نفر است، گفت: از این تعداد ۲۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال سه نفر آنها وخیم است.

مهدی محمدی افزود: هفت بیمار مثبت بستری و ۵۷ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته در سطح استان شناسایی شدند .

وی با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته فوتی براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان نداشتیم، افزود: مجموع جان‌باختگان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون همان ۲ هزار و ۹۳۸ نفر روز گذشته (دوشنبه) است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۹ بیمار در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۴۹ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.