تبیین ضرورت تزریق دز سوم واکسن کرونا برای مردم

آیت‌الله رئیسی در نشست امروز ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اطلاع‌رسانی درباره کرونا بدون ایجاد هرگونه نگرانی بی‌جا برای مردم انجام شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ستادهای استانی مقابله با کرونا این اختیار را دارند تا در شرایط خاص و بنا به ضرورت محلی در چارچوب برنامه های کلی ستاد ملی، نسبت به اعمال محدودیت در بخش‌ها و شهرستان‌های هر استان تصمیم بگیرند و اجرا کنند.

وی اظهارداشت: تصمیم‌گیری درباره شاخص رنگ بندی و اعمال محدودیت و تعطیلی مراکز و اصناف در کشور باید براساس شرایط جدید باشد و به روزرسانی شود.

آیت‌الله رئیسی بیان داشت: تعطیلی سراسری مدارس و دانشگاه‌ها به شکل سابق و شاخص ها ی قبلی، نباید تکرار شود چرا که سبب زیان های فراوان از جمله افت‌ تحصیلی بسیار بالا شده است.

وی افزود: ستادهای استانی مقابله با کرونا فقط حسب ضرورت می‌توانند مدارس هر بخش یا شهرستان را برای مدتی که لازم است، تعطیل کنند.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health