آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: خوشبختانه هیچ موردی از فوت با تشخیص قطعی ابتلا به کرونا در استان ثبت نشده است و مجموع جان‌باختگان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۴۲ نفر است.

مهدی محمدی با اعلام این خبر افزود: 9 بیمار مثبت بستری و 102 بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته در سطح استان شناسایی شدند .

وی با اعلام اینکه آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان اکنون 128 نفر است، اظهار کرد: از این تعداد 32 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال 6 نفر آنها وخیم است.

رییس اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 64 بیمار در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۵۱ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شد.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health