سرپرست دانشگاه با آیت اله علما دیدار کرد

دکتر محمدی،  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همراهی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون فرهنگی،  دانشجویی صبح روز دوشنبه با حضرت آیت الله علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم کرمانشاه دیدار کرد.

حضرت آیت الله علما در این دیدار گفت: هرکس بر هر صندلی نشسته باید به مردم خدمت کند. همین خدمت است که می ماند ، مابقی مسائل جانبی و قیل و قال است .

وی بیان داشت: موضوع مهم و ماندگار ، نیت خیر افراد در همه کارهاست. ان شاالله شما هم موفق و موید باشید و هرکسی در هر جایگاهی به فکر خدمت به مردم باشد.

همچنین  دکتر محمدی سرپرست دانشگاه نیز ضمن تبریک فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب ثمره‌ خون شهداست و باید قدر آن را با خدمت به مردم بدانیم.

وی اظهار داشت: دانشگاه مجموعه بزرگ با وظایف متعددی است.  ما در این مجموعه از پیش از تولد فرد تا کهولت و آخرین دقایق زندگی در خدمت مردم هستم.

دکتر محمدی گفت: علاوه بر آن در دوساله شیوع کرونا ، همکاران ما ایثار و از خودگذشتگی مثال زدنی از خود به یادگار گذاشته و شایسته تقدیر هستند.