پنجمین اهدای عضو در سال‌جاری در کرمانشاه ثبت شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: پنجمین مورد از اهدای عضو استان در سال جاری توسط یک جوان صحنه‌ای به نام «شورش باقری بدربانی» ثبت شد.

دکتر «بهمن روشنی روز چهارشنبه با تایید این خبر افزود: این جوان که در پی وقوع حادثه به بیمارستان طالقانی کرمانشاه انتقال داده شده بود متاسفانه دچار مرگ مغزی شد.

وی اظهار داشت: با تلاش و پیگیری مستمر تیم مدیریت پیوند دانشگاه‌ و اقدامات سریع کارشناس و کوردیناتور ارشد پیوند، رضایت خانواده بیمار برای اهدای اعضا اخذ گردید.

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اقدامات و هماهنگی‌های لازم برای اعزام بیمار به تهران و اهدای عضو صورت گرفت و پیکر این جان بخش عزیز پس از برداشت کلیه‌ها و کبد در روز پنجشنبه هفته جاری در قطعه نام‌آوران شهر کرمانشاه به خاک سپرده خواهد شد.

وی تاکید کرد: اینجانب ضمن آرزوی علو درجات برای این جان بخش عزیز، از خانواده ایشان به جهت انجام این کار خداپسندانه و نجات جان بیماران نیازمند تقدیر و تشکر می‌کنم.