تبدیل استان به مرکز فراهم‌آوری اعضاء در غرب کشور

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در حال حاضر پیوند کلیه و قرنیه را داریم و بزودی با انجام اولین پیوند قلب، به عنوان مرکز فراهم‌آوری اعضا پیوند در غرب کشور مطرح خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری فارس کرمانشاه دکتر بهمن روشنی در خصوص برنامه‌های حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی، افزود: تا کنون ۲۵ مورد کاشت حلزون در کرمانشاه انجام شده و جزء یکی از ۱۰ مرکز کاشت حلزون در کشور هستیم.

دکتر روشنی عنوان کرد: جزء دانشگاه‌های معدود در بخش پیوند مغز استخوان هستیم، تاکنون ۲۰۸ مورد پیوند مغز استخوان در استان انجام شده که ۳۴ مورد در سال ۱۴۰۰ بوده است.

وی تصریح کرد: پیوند کلیه و قرنیه انجام می‌شود که بزودی قصد داریم اولین پیوند قلب را در کرمانشاه انجام دهیم تا به عنوان مرکز فراهم‌آوری اعضاء پیوند در غرب کشور مطرح باشیم.