مناقصه عمومی یک مرحله ای

مناقصه عمومی یک مرحله ای
مناقصه یک مرحله ای واگذاری حجمی امور راهبری، نگهداشت، تعمیر و سرویس تأسیسات برقی، مکانیکی، مخابراتی، گازهای طبی، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهداء شهرستان هرسین (بار سوم) سال  1401
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در نظر دارد فراخوان مناقصه یک مرحله ای واگذاری حجمی امور راهبری، نگهداشت، تعمیر و سرویس تأسیسات برقی، مکانیکی، مخابراتی، گازهای طبی، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهداء شهرستان هرسین(بار سوم) سال 1401 به شماره سیستمی 2000000262000125  از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید. کلیه مراحل برگزاری فراخوان(مناقصه) از دریافت و تحویل اسناد فراخوان(مناقصه) تا بازگشایی پاکتها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) به آدرس www.setadiran.ir  انجام خواهد شد متقاضیان شرکت در فراخوان مناقصه در صورت عدم عضویت در سامانه، نسبت به ثبت نام و دریافت گواهی امضای الکترونیکی (به صورت برخط) برای کلیه صاحبان امضای مجاز و مهر سازمانی اقدام لازم را به عمل آورند.
مواعد زمانی:
تاریخ انتشار فراخوان مناقصه: تاریخ انتشار فراخوان مناقصه در سامانه ساعت 10:35 صبح روز دوشنبه مورّخ  18/11/1400 می باشد .
مهلت دریافت اسناد فراخوان مناقصه: ساعت 19 عصر روز دوشنبه مورّخ 25/11/1400 می باشد .
مهلت ارسال پیشنهادات: ساعت  15  بعدازظهر روز شنبه مورّخ 14/12/1400 می باشد .
زمان بازگشایی پاکت ها: ساعت 9 صبح روز یکشنبه مورّخ  15/12/1400 می باشد .
نوع و مبلغ تضمین شرکت در فرایند ارجاع کار: سپرده شرکت در مناقصه 330/750/000 ریال(سیصد و سی میلیون و هفتصد و پنجاه هزار ریال) بصورت ضمانتنامه معتبر بانکی بدون قید و شرط و یا واریز نقدی وجه مذکور به حساب شماره 0107261320008 بانک صادرات  شعبه هرسین به نام شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین می باشد .
اطلاعات تماس و آدرس دستگاه :
 اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اسناد مناقصه: کرمانشاه، شهرستان هرسین، شبکه بهداشت و درمان(تلفن: 45133656-083) می باشد .
محل تحویل پاکت(الف): کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دبیرخانه محرمانه می باشد .
محل بازگشایی پیشنهادات واصله: کرمانشاه، بلوارشهید بهشتی، ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی، طبقه اول، دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی می باشد .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات
بهداشتی درمانی کرمانشاه