ویزیت رایگان ویژه کارکنان دانشگاه و خانواده های کارکنان ​به مناسبت دهه مبارک فجر توسط بسیج جامعه پزشکی

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه از ویزیت رایگان ویژه کارکنان دانشگاه و خانواده های کارکنان به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا منصوری گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر ویزیت چند تخصصی جهت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و خانواده های محترم آنان به صورت رایگان در روز چهارشنبه  ۲۰ بهمن در محل ساختمان شماره دو علوم پزشکی از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر توسط پزشکان جهادی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه برگزار می گردد.

وی اظهار داشت :در این برنامه دکتر مهدی زبیری، فوق تخصص گوارش کبد ، دکتر رستگار رحمانی متخصص جراحی مغز و اعصاب ،دکتر کاوه کاسب جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری ،دکتر شیرین آلرد متخصص قلب و عروق ،دکتر زهرا جعفری متخصص طب سنتی ،دکتر عبدالحمید ذکایی فلوشیپ فوق تخصص بیهوشی قلب ،دکتر فریبا کاکری متخصص روان پزشکی و دکتر یاسمن ویسی متخصص زنان و زایمان حضور دارند.

دکتر منصوری اظهار داشت: همکاران گرامی می بایست جهت نوشتن نسخ الکترونیکی کد ملی خود را به همراه داشته باشند.

🆔@k_health