اخذ مجوز ۱۴ رشته در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر خزایی معاون آموزشی دانشگاه گفت: از سال ۱۳۹۶ تا کنون پنج رشته دکترای تخصصی(Ph.D)، شش رشته کارشناسی ارشد و سه رشته کارشناسی مورد موافقت وزارت متبوع قرار گرفته  و دانشجویان در این رشته ها  درکرمانشاه مشغول به تحصیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی  همچنین افزود: براساس مفاد تفاهم نامه توسعه متوازن کلان منطقه ۳ آمایش (در سال ۱۳۹۹) که در شورای گسترش دانشگاهها مصوب گردیده است، ۱۸ رشته مقطع به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اختصاص داده شده است که تاکنون سه رشته دکترای بهداشت و ایمنی موادغذایی، دکترای علوم تغذیه و کارشناسی ارشد مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست تایید و راه اندازی شده است و دستیاری جرای فک، صورت و دهان، کارشناسی گفتار درمانی نیز منتظر رای نهایی شورای گسترش دانشگاهها می باشد.

به گفته وی  همچنین رشته های دکترای پرستاری، کارشناس ارشد اقتصاد سلامت و کارشناس ارشد خون شناسی و بانک خون نیز پس از بازدید نهایی و تایید در شورای گسترش در سال آینده در کرمانشاه دانشجو می پذیرند.

🆔@k_health