اقدام سریع برای برآورده کردن خواست مردم روانسر

دو روز پس از بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان و محل بیمارستان موقت روانسر نشست بررسی وضعیت پروژه های بیمارستان اصلی و بیمارستان موقت روانسر شکل گرفت.

این نشست با حضور فرماندار، مدیران بودجه و عمرانی دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان و ادارات این شهرستان  برگزار شد.

مصطفی زاده فرماندار روانسر گفت:درخواست و مطالبه اصلی مردم  شهرستان موضوع بیمارستان است که انتظار داریم دانشگاه هر چه سریعتر نسبت به از سرگیری عملیات اجرایی پروژه بیمارستان اصلی و تسریع در معرفی پیمانکار و شروع به کار پروژه احداث بیمارستان موقت اقدام نماید .

صادقی کریمی مدیربرنامه ریزی ،بودجه و پایش عملکرد دانشگاه بیان کرد:اولویت اصلی و عزم جدی دانشگاه اتمام پروژه بیمارستان شهرستان روانسر است و تاکنون  ۳۵ میلیارد تومان  اختصاص داده شده است .

وی افزود:در موضوع بیمارستان موقت هم دانشگاه تاکنون نسبت به اتمام دیوار کشی و انجام چهار نوبت مناقصه اقدام نموده و منتظر تعهد سازمان برنامه بودجه استان برای واریز ۱۵ میلیارد تومان به حساب دانشگاه هستیم.

وی گفت: از پیگیریهای نماینده مردم اورامانات در مجلس و رئیس دانشگاه در دیدار با وزیر بهداشت جهت اختصاص بودجه لازم به بیمارستان روانسر و قول مساعد ایشان قدردانی می کنیم.

🆔@k_health