راه اندازی دانشکده توانبخشی یکی از مهمترین دستاوردهای معاونت آموزشی در چهار سال گذشته

دکتر خزایی معاون آموزشی گفت:دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ با پذیرش دانشجو در دو رشته کاردرمانی و فیزیوتراپی به عنوان نهمین دانشکده، شروع به فعالیت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی گفت: این دانشکده در ابتدا مجوز دو رشته فیزیوتراپی و کاردرمانی را یکساله اخذ نمود، اما پس از تلاشهای فراوان و بازدید هیاتهای بورد تخصصی رشته های فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتاردرمانی در سال جاری مجوز رشته فیزیوتراپی و کاردرمانی تمدید شد.

دکتر خزایی همچنین اضافه کرد: مجوز پذیرش دانشجوی کارشناسی گفتار درمانی با ۱۲ دانشجو با تایید از سوی بورد تخصصی گفتاردرمانی و دبیرخانه تخصصی علوم پایه بهداشت و تخصصی در حال حاضر در شورای گسترش منتظر تشکیل جلسه و رای نهایی میباشد.

به گفته وی به طور کلی پس از راه اندازی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در سال ۱۳۹۶ و دانشکده توانبخشی در سال ۱۳۹۹، هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارای ۹ دانشکده فعال می باشد.

🆔@k_health