هم اندیشی در مسیر پیشرفت

نشست دکتر اختری مشاور رئیس دانشگاه در امور اجرائی و کارکنان این حوزه با دکتر محمدی سرپرست دانشگاه درخصوص پیگیری و رسیدگی به امور مربوطه عصر امروز در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

گزارشی از عملکرد این حوزه از جمله تشریح  چگونگی پیگیری و رسیدگی به مسایل دانشگاه و نیز ادارات استان توسط مشاور امور اجرائی رئیس دانشگاه ارائه شد.

طی این نشست برنامه های آتی این حوزه از جمله پیگیری مصوبات و پروژه های شهرستانها مورد بحث و بررسی قرارگرفت .

همچنین عصر امروز در نشست جداگانه ای دکتر رئیسی رئیس دبیرخانه هیات امنا دانشگاه و کارکنان این حوزه با دکتر محمدی دیدار و گفتگو کردند.

بیان شرح وظایف این  دبیرخانه ، بحث و گفتگو در خصوص چالشها و مشکلات این حوزه در دانشگاه و نیز دبیرخانه مرکزی از جمله مباحث مورد بحث این دیدار بود.

🆔@k_health