توسعه و بهسازی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) ؛ اولویت مهم درمان

سرپرست دانشگاه به همراه معاون درمان و جمعی از مسئولان دانشگاهی در حاشیه بازدید از بخش های بستری بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه از پروژه توسعه و بهسازی اورژانس این مرکز بازدید کرد.

بررسی راههای سرعت بخشیدن به این پروژه مهم و تصمیم گیری در این خصوص از مباحث مورد بحث این بازدید بود

گفتنی است این پروژه در ۵۶۰ مترمربع با اعتبار تایید شده در مناقصه به مبلغ ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و خوشبختانه استانداردهای مربوطه در این پروژه رعایت شده است.

بررسی روند خدمت در بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه

همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه ضمن بازدید از بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه روند ارائه خدمت در این مرکز را ارزیابی کرد.

دکتر محمدی از بخش های بستری داخلی، چشم، آی سی یو و اورژانس این بیمارستان بازدید بعمل آورد و از نزدیک ضمن گفتگو با همکاران، از فعالیت مدافعان سلامت در پذیرش ، مراقبت و درمان بیماران این مرکز قدرشناسی نمود.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻

🆔@k_health

🆔️@k_health