آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان 342 نفر است که از این تعداد 66 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال 9 نفر آنها وخیم است.

مهدی محمدی  با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته خوشبختانه فوتی براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان نداشتیم، افزود: مجموع جان‌باختگان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون همان ۲ هزار و ۹۵۴ نفر روز قبل (جمعه) است.

وی اظهار داشت:  51 بیمار مثبت بستری و 306 بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته در سطح استان شناسایی شدن.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 113 بیمار در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و 111 نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health