دیدار صمیمی به یاد پدر آسمانی

در روز پدر سرپرست دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت دیدار کرد

دکتر محمدی سرپرست دانشگاه در روز میلاد با سعادت مولای متقیان حضرت علی(ع) و روز پدر از فرزندان شهید مدافع سلامت "مهندس محمدرضا عزیزی" سرکشی نمود.

دکتر محمدی سرپرست دانشگاه: گفت; شهدا مایه افتخار ما هستند و ما باید قدردان شهدای گرانقدر مدافع سلامت که جان خود را برای سلامت شهروندان فدا کردند، باشیم.

وی بیان کرد: شهدای مدافع سلامت و این شهید والامقام دارای خصایصی مثل شجاعت و خدمت به همنوع بودند و در زمانی که حتی برخی هراس داشتند  از درب بیمارستان و مراکز بیماران کرونایی عبور کنند، این عزیزان جانفشانی کردند.

دکتر محمدی گفت:برای این شهید عزیز هم علو درجات را از خداوند متعال خواستارم و امیدوارم فرزندان این شهید هم در پناه و سایه مولایمان حضرت علی(ع) موفق و سربلند باشند.

وی اظهار داشت:امروز هم کمترین کاری که می توانستیم بکنیم این بود که در این روز مبارک ، از شهدای مدافع سلامت یاد کنیم .

گفتنی است از شهید عزیزی دو فرزند دختر به یادگار مانده است.

🆔@k_health