کرونا امروز ۶ خانواده کرمانشاهی را عزادارکرد

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۶ نفر دیگر براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ فوت کردند، گفت: مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۹۱ نفر رسیده است.

مهدی محمدی با بیان اینکه آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان هم‌اکنون ۴۰۳ نفر است، اعلام کرد: از این تعداد ۱۱۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال ۲۳ نفر آنها وخیم است.

وی اظهار کرد: ۲۵۲ نفر شامل ۷۸ بیمار مثبت بستری و ۱۷۴ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته در سطح استان شناسایی شدند.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۲ بیمار در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۱۰۹ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

وی افزود: ۶۱ نفر هم در شبانه روز گذشته در مراکر درمانی استان برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند .