پیام تبریک مدیر آمار و فناوری دانشگاه به مناسبت روز مهندس

مدیر آمار و فناوری دانشگاه به مناسبت روز مهندس را تبریک گفت.

پنجم اسفند در تقویم ملی جمهوری اسلامی ایران متقارن باسالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی ازبزرگترین چهره های علمی ایران وجهان اسلام، روزمهندس نامگذاری شده است، بی تردید تاثیر مستقیم مهندسان در عرصه های گوناگون زندگی امروزی بر کسی پوشیده نیست.

دو سال گذشت و همچنان مبارزه با بیماری نفس گیر کرونا ادامه دارد و در این میان تلاش و فعالیت در گروه مهندسان فناوری اطلاعات به صورت مضاعف باقی مانده و نه تنها امور محوله نگهداری و پشتیبانی سخت افزاری، نرم افزاری،زیرساختی  که بسیاری از فعالیتهای حضوری به غیرحضوری و مجازی تبدیل شده اند از کلاسهای آموزشی گرفته تا سمینارها و جلسات و همچنین ابلاغهای وزارتی از نسخه نویسی، نظام ارجاع نیز به این امور اضافه شدند.

این همه فعالیت به سرانجام نرسیده مگر با تلاش و همت صادقانه و بی دریغ شما عزیزان در جای جای این دانشگاه بزرگ بدون کوچکترین توقع، لذا بر خود لازم می دانم از تک تک شما همکاران گرامی ام قدردانی نموده و از خداوند منان برایتان آرزوی سلامتی، عزتمندی و توفیق خدمت را داشته باشم.
همواره موفق و پیروز باشید.

بابک پاک نیا
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه