مهندس صادق کریمی به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از دکتر فریبرز ایمانی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، مهندس صادق کریمی به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب شد.

مهندس کریمی متولد 1359 است که بیش از 16 سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را تحت عنوان کارشناس بودجه ، رئیس گروه نظارت و پایش عملکرد مالی ، معاون برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد ،  مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد و دبیر ستاد راهبردی درآمد دانشگاه را داشته سابقه عضویت کمیته سرمایه انسانی دانشگاه را نیز دارد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر فریبرز ایمانی عهده دار بوده است که سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکترفریبرز ایمانی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی معاونت توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق  و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی
سرپرست دانشگاه