آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد 2 هم‌استانی با تشخیص قطعی ابتلا به ویروس کرونا جان سپردند

مهدی محمدی گفت: براین اساس مجموع جانباختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به3 هزارو 15 نفر رسید.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به بستری شدن 134 بیمار جدید و ترخیص 123 نفر از مراکز درمانی استان گفت: هم اکنون441 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد 103 بیمار در بخش ویژه مراقبت می‌شوند و حال 25 نفر هم وخیم است و 73 مورد تزریق رمدسیویر ثبت شده است.

وی همچنین از شناسایی 56 بیمار مثبت بستری و 129مورد بیمار سرپایی طی 24 ساعت گذشته نیز خبر داد.

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health