موفقیت کسب رتبه نخست کرمانشاه در کشور

مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان از کسب رتبه نخست کشور در شاخص شناسایی و کنترل طغیان های آب و غذا توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۴۰۰ خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس کیوان خاصی گفت: با توجه به حسن مدیریت ریاست محترم دانشگاه و حوزه معاونت بهداشتی در جهت تشدید نظام سندرمیک بیماری های واگیر در سطح استان، خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ابتدای سال جاری با شناسایی و کنترل 429 مورد طغیان که ناشی از بیماریهای منتقله از آب و غذا می باشند رتبه نخست کشوری را کسب نمود.

وی اظهار داشت: با توجه به شرایط اپیدمی بیماری کرونا و اولویت نظام سلامت کشور در ارایه خدمات و پیشگیری و کنترل این بیماری ، دستیابی به این مهم از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

خاصی گفت: لذا از زحمات ارزنده کلیه مدیران محترم شبکه های بهداشتی و درمانی، پرسنل محترم بیماری های واگیر، سلامت محیط، آموزش سلامت، مراقبین سلامت، بهورزان و پرستاران کنترل عفونت بیمارستان های تابعه استان  قدردانی و تشکر می گردد .

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا