عیادت از استاد پیشکسوت ؛ بزرگداشت پزشک سالهای دفاع مقدس

در سالروز تشکیل بسیج جامعه پزشکی عیادت از استاد پیشکسوت ؛ بزرگداشت پزشک سالهای دفاع مقدس صورت گرفت.

دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه و تنی چند از مدیران سلامت  با حضور در منزل استاد دکتر فتاح فرخی از وی عیادت کردند.

در این برنامه دیدار ، حجت الاسلام محبی مسوول نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه ، دکتر غلامی معاون دانشجویی، فرهنگی ، دکتر منصوری رییس بسیج جامعه پزشکی استان و دکتر راسخی عضو هیات مدیره نظام پزشکی کرمانشاه حضور داشتند.

دکتر فرخی متخصص جراحی عمومی ضمن سالها خدمت به مردم استان کرمانشاه ، به عنوان نماد خدمات پزشکی در دوران دفاع مقدس در استان شناخته می شود که در طول ۸ سال جنگ تحمیلی با جراحی و مداوای رزمندگان اسلام نقش مهمی را در این خطه از تاریخ کشورمان ایفا نمود.

این پزشک مردمی در مهر ۱۳۹۸ به عنوان "شهریار پزشکی کرمانشاه " معرفی شد.

🆔️@k_health