پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید خجسته مبعث

《بسم الله الرحمن الرحیم》

🔸️ إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ🔸️

🌺 فرا رسیدن عید خجسته مبعث پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) را به محضر جمیع مسلمانان به ویژه هم استانیهای عزیزم تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

🌺 برگزیده شدن وجود نازنین حضرت محمد (ص) برای ماموریت مهم راهنمایی و نجات بشریت در چنین روزی، از سوی خداوند جل جلاله، شان و مرتبه انسان را اعتلا بخشید و آن مایه فخر بشر و عزیزترین مخلوق کردگا ، در این رسالت الهی، همه بشریت در همه اعصار را به سوی رستگاری فراخواند.

🌺 چنین مناسبت شایسته ای باید ما را به سمت و سوی سیر در سیره و سلوک خاتم پیامبران سوق دهد و با بخشیدن رنگ و بوی خلق نبوی و مکارم اخلاق که برابر حدیث فوق هدف بعثت رسول الله(ص) است، به زندگی خود و دیگران بهار جاودانی را هدیه کنیم.

🌺 از خداوند بزرگ می خواهم این مردم و کشور با توکل بر خدا و پیروی کامل از  آیین رهایی بخش اسلام، در زیر سایه توجهات ولی عصر ارواحنا له الفدا، مشکلات و سختی ها را پشت سر گذاشته و سعادتمندی دنیوی و اخروی سهم همگان باشد.

دکتر قباد محمدی
                      سرپرست دانشگاه