اعلام وضعیت فعالیت آموزشی مدارس استان کرمانشاه در هفته سوم اسفند ماه

🔷️ بر اساس بررسی و ارزیابی اعضای ستاد پیشگیری ،مقابله با کرونا و در راستای کنترل پیک ششم که با سویه اُمیکرون همراه است. وضعیت فعالیت آموزشی مدارس استان از روز شنبه ۱۴ اسفندماه سال جاری تا پایان هفته به شرح زیر اعلام می‌گردد:

🟥 در وضعیت *قرمز* کلاس های درس دانش آموزان دوره های مختلف تحصیلی مدارس مناطق روستایی کم جمعیت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی *حضوری* و کلاس های درس تمامی مدارس شهری در مقاطع مختلف تحصیلی به مدت یک هفته *غیر حضوری* و در بستر فضای مجازی " شبکه شاد"خواهد بود.

🟧در وضعیت  *نارنجی* ،کلاس های درس دانش آموزان دوره های مختلف تحصیلی مدارس شهری و مناطق روستایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی  و گروه بندی متوازن به صورت*حضوری* برگزار خواهد شد.

🔹کلاس‌های کارگاهی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزارخواهد شد.همچنین دانش آموزان مبتلا می تواند در فضای مجازی حضور داشته باشد.

🔸حضور عوامل اجرایی به منظور نظارت بر امر آموزش غیرحضوری در ایام مذکور، وجهت پاسخگویی به دانش آموزان، اولیای و ارباب رجوع محترم  در روزهای هفته در مدارس الزامی است.