کسب رتبه دوم کشوری توسط دانشجویان فناور دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از موفقیت و کسب رتبه دوم کشوری دانشجویان فناور دانشگاه در هفتمین دوره رقابت کشوری همایش و فن بازار ملی سلامت سطح دانشجویی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا خدارحمی ضمن تبریک این موفقیت به دانشجویان، فناوران و زحمتکشان این عرصه افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با طرح "ذهن سالم" در این رقابت حاضر و خوشبختانه موفق به کسب رتبه دوم کشوری در میان 37 دانشگاه از 23 استان کشور شد.

دکتر خدارحمی ادامه داد: این طرح به سرپرستی مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه و راهنمایی های دکتر حمید شرینی و دکتر میلاد اختراعی و توسط دانشجویان : امیرحسین وثوقی (دانشجوی دانشکده داروسازی)، تارا ظهرابی (دانشجوی دانشکده پزشکی)، پرتو بدرخانی (دانشجوی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی)، مهشید حیاتی (دانشجوی دانشکده داروسازی)و نرگس صراف (دانشجوی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی) از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مسابقه ارائه شد.

گفتنی این رقابت در پاییز امسال توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران برگزار شد.