ارتقای علمی ۷ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

دبیر هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ارتقای علمی ۷ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سید ابوالحسن سیدزاده گفت: در پنجاهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه، با ارتقاء مرتبه علمی ۴ نفر از اعضاء هیئت علمی از استادیاری به دانشیاری و ۳ نفر از دانشیاری به استادی موافقت بعمل آمد.

وی اظهار داشت: دکتر لیلا بهبود متخصص فارماسیوتیکس از دانشکده داروسازی ، دکتر شهاب رضائیان متخصص اپیدمیولوژی از دانشکده بهداشت ، دکتر محمد روزبهانی متخصص قلب از دانشکده پزشکی و دکتر فرهاد بابایی متخصص ویروس شناسی از دانشکده پزشکی از استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.

به گفته وی همچنین دکتر هوشنگ نجفی متخصص فیزیولوژی ، دکتر علی سروش متخصص پزشکی ورزشی و سبک زندگی و دکتر رضا علی بخشی متخصص ژنتیک از دانشکده پزشکی نیز  از دانشیاری به مرتبه  استادی رسیدند.

🆔@k_health