کرونا به زندگی ۵ نفر دیگر خاتمه داد

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان هم‌اکنون 277 نفر است، اعلام کرد: از این تعداد 105 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال 21 نفر آنها وخیم است.

مهدی محمدی افزود: 39 بیمار مثبت بستری و 45 بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته در سطح استان شناسایی شدند .

وی با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته5 نفر دیگر براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ فوت کردند، گفت: مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به سه هزار و 73 نفر رسیده است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: در ۲۴ ساعت گذشته 70 بیمار در مراکز درمانی استان با علائم کرونا بستری و 111 نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

وی اظهار داشت: ۱۱ نفر هم در شبانه روز گذشته در مراکز درمانی استان برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا