اعلام وضعیت فعالیت آموزشی مدارس استان کرمانشاه در هفته چهارم اسفند ماه

بر اساس بررسی و ارزیابی اعضای ستاد پیشگیری ،مقابله با کرونا و در راستای کنترل پیک ششم که با سویه اُمیکرون همراه است. وضعیت فعالیت آموزشی مدارس استان از روز شنبه ۲۱اسفندماه سال جاری تا پایان هفته به شرح زیر اعلام می‌گردد🔻🔻

در وضعیت *قرمز* کلاس های درس دانش آموزان دوره های مختلف تحصیلی مدارس مناطق روستایی کم جمعیت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی *حضوری* و کلاس های درس تمامی مدارس شهری در مقاطع مختلف تحصیلی به مدت یک هفته *غیر حضوری* و در بستر فضای مجازی " شبکه شاد"خواهد بود.

در وضعیت های *نارنجی*و *زرد* ،کلاس های درس دانش آموزان دوره های مختلف تحصیلی مدارس شهری و مناطق روستایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی  و گروه بندی متوازن به صورت*حضوری* برگزار خواهد شد.

کلاس‌های کارگاهی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزارخواهد شد.همچنین دانش آموزان مبتلا می تواند در فضای مجازی حضور داشته باشد.

حضور عوامل اجرایی به منظور نظارت بر امر آموزش غیرحضوری در ایام مذکور، وجهت پاسخگویی به دانش آموزان، اولیای و ارباب رجوع محترم  در روزهای هفته در مدارس الزامی است.

🔷اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه

▫️▫️▫️▫️▫️▫️