طی حکمی از سوی دکتر مهدی مجرب معاون غذا و دارو دانشگاه ، دکتر لیلا بهبود به عنوان سرپرست مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل منصوب شد.

دکتر لیلا بهبود دارای مدرک تخصص فارماسیوتیکس از دانشگاه مارتین لوتر هاله آلمان است که دوره داروسازی عمومی خود را نیز در دانشگاه جندی شاپور اهواز گذرانیده است.

وی موسس داروخانه شبانه روزی و دارای سابقه کار به عنوان مسئول فنی داروخانه و شرکت توزیع دارو است و از سوابق کاری وی می توان به مسئول امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهبهان ، مدیر گروه آموزشی ، مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده داروسازی و رییس مرکز رشد دانشکده داروسازی اشاره کرد.

ییی