آمار کلی مصدومان چهارشنبه آخر سال تا ساعت ۲۴

اکبر آزادی مسئول روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه تعداد کل مصدومان چهارشنبه آخر سال تا ساعت ۲۴  را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اکبر آزادی با بیان اینکه تعداد مصدومان تا ساعت 24 شب ۹۸ نفر است و 36 نفر چشمی و 56 نفر سوختگی بوده است گفت: 44 نفر بستری ، 51 نفر ترخیص ، 3 نفر سرپایی و 76 نفر با وسیله شخصی انتقال و 22 نفر توسط اورژانس انتقال یافتند.

وی با بیان اینکه از این تعداد 68 نفر مربوط به کرمانشاه و 30 نفر مربوط به سایر شهرستانها است اظهار داشت: بیمارستان امام خمینی (ره)  ۴۴ ،بیمارستان آیت اله طالقانی ۲۵ ،بیمارستان امام رضا (ع) ۲ ،پاوه۳ ،سرپل۳ ،روانسر۱ ،جوانرود ۱ ،صحنه۱ ، کنگاور۵، اسلام آباد ۳ ،هرسین۳ ،قصرشیرین ۲ ،سنقر۱ ،بیمارستان شهدا تأمین‌اجتماعی ۲نفر و 2 نفر نیز سرپایی بوده اند.

گفتنی است کم سن ترین مصدومان ۴ ساله و مسن ترین آنها ۶۲ ساله هستند.

🆔@k_health