دکتر یحیی صفری به عنوان رئیس دانشکده بهداشت منصوب شد/ تقدیر از دکتر علیرضا احمدی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر یحیی صفری به عنوان رئیس دانشکده بهداشت منصوب شد.

دکتر یحیی صفری متولد 1340 و دکترای برنامه ریزی آموزشی از دانشگاه شیراز در سال 88 است که دو دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی و کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی را نیز سپری کرده است.

از سوابق اجرایی این استاد تمام دانشگاه که از سال 1378 عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شده است،  می توان سرپرست آموزش دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی  ، معاون آموزشی دوره های شبانه دانشگاه ، معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی ، رئیس دانشکده بهداشت و در حال حاضر  معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی  را نام برد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر علیرضا احمدی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر علیرضا احمدی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست دانشکده بهداشت این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق  و سربلند باشید.

.                   دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه