پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان زادروز یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج)

"بسم الله الرحمن الرحیم"

《وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ‌ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ‌ أَنَّ الْأَرْ‌ضَ یَرِ‌ثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ》

🌸شهر پر گوهر شعبان در نیمه با شکوه خود، خورشید عالمتابی را به جهان بخشید که تلالو آن از خلقت آدم تا ابد، روشنگر انسانها و امید بزرگ رهایی و نجات آنان بوده است.

🌸نیمه شعبان، زادروز پر فروغ بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) را به همگان تبریک و‌ شادباش می گویم و از خداوند بزرگ می خواهم نظر عنایت حضرت قائم(عج) را بر همه مردم ایران خاصه این استان مستمر گردانده، توفیق کسب رضایت امام عصر و زمان را نصیب همه ما فرماید.

🌸ما منتظران موعود در مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی‌،‌ درمانی کرمانشاه، که دل در گرو آن یار غایب از نظر داریم، در دوران انتظار باید تلاش کنیم تا وظیفه خود را در خدمت به سلامت مردم در همه جنبه های مرتبط به درستی انجام داده و با پیروی از تعالیم و دستورات ائمه هدی(ع) در صف عاشقان یوسف زهرا درآییم.

🌸امیدوارم بهار پیش رو که با عطر عید میلاد گل نرگس، حضرت مهدی (ع) درهم آمیخته است، موجب رفع مشکلات و موفقیت های بیشتر برای کشور عزیز و هم وطنان شریف مان باشد.

🌸این روز و هفته خجسته همچنین به نام سربازان گمنام آن حضرت نام‌گذاری گردیده است که لازم می دانم ضمن تبریک به خادمان امنیت، از مساعدت های آنان به خادمان سلامت صمیمانه قدردانی نمایم.

🌸در پایان با دعای فرج و ظهور آن حضرت، بار دیگر این روز عید بزرگ را به همه همکاران عزیز تبریک می گویم.

ألا کـه راز خـدایی خـدا کنـد که بیایی
 تو نور غیـب نمایی خدا کنـد که بیایی