دکتر محمدی: نگران دورهمی های ایام نوروز و افزایش مبتلایان کرونا درهفته های آینده هستیم

سرپرست دانشگاه گفت:دورهمی های ایام نوروز نگران کننده است و درهفته های آینده موجب افزایش مبتلایان به بیماری کرونا می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر قباد محمدی در اولین جلسه ستاد کرونای استان در سال جدید گفت: دورهمی ها در ایام نوروز موجب افزایش مبتلایان به بیماری کرونا در هفته های آینده خواهد شد و این نگران کننده است.

وی اظهار داشت: تمامی مطالعات علمی نشان می دهد که دز سوم واکسن کرونا مرگ و میر را به شدت کاهش می دهد و باید تلاش کنیم که همه افراد جامعه دز سوم واکسن را دریافت کنند.

دکتر محمدی گفت: در هفته گذشته روند بستریهای کرونا کاهش پیدا کرده و به تعداد ۱۲۰ نفر در کل بیمارستانهای استان رسیده است.

وی بیان کرد: از تعداد ۱۲۰ نفر بستری ۷۰ نفر در بخش مراقبتهای ویژه هستند واین نشان می دهد که آمار مرگ و میر به این زودی کاهش نمی یابد.

🔹️دکتر محمدی گفت: خوشبختانه درحال حاضر شهر قرمزی در استان وجود ندارد و از ۱۴ شهرستان ۶ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۸ شهرستان در وضعیت زرد هستند.

وی از زحمات تمامی بزرگواران در حوزه های مختلف ، که با دانشگاه علوم پزشکی همکاری داشتند قدردانی کرد و گفت: و امیدواریم روند نزولی همچنان ادامه داشته باشد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا