بیمارستان گلستان موفق به کسب درجه یک در ارزیابی اعتبار‌‌‌بخشی ملی بیمارستانهای ایران شد

رئیس بیمارستان گلستان گفت: طی بازدید ارزیابان اعتبار بخشی بیمارستان های ملی ایران، بیمارستان گلستان  به واسطه بهبود و ارتقای کیفی و کمی خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران، موفق به کسب درجه یک کشور شد و گواهینامه اعتباربخشی بیمارستان گلستان به شماره پیگیری ۱۸۰۴۷۷۹ صادر گردیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر وزیری گفت: پروانه بهره برداری و درجه اعتبار بخشی بیمارستان صادر شده و تنها چارت تشکیلاتی باقی مانده که در این زمینه پیگیری های لازم در دست انجام است.

وی اظهار داشت:در بیمارستان گلستان طی دو سال گذشته حدود پنج هزار بیمار مبتلا به کرونا بستری و درمان شده اند که تلاش کلیه همکاران این بیمارستان بسیار چشمگیر و قابل ستایش بوده است.

وی گفت:این موفقیت را به پرسنل پرتلاش و فداکار این بیمارستان کلستان ، مجامع بیمارستانی امام رضا(ع) و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک عرض می نمایم.

🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا