گام‌ مهم در مسیر احداث بیمارستان روانسر

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:با پیگیری های تیم مدیریتی دانشگاه و همکاری و کمک دکتر لهونی نماینده مردم شریف اورامانات در مجلس شورای اسلامی در پایان سال گذشته مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال از مطالبات پیمانکار پروژه بیمارستان شهرستان روانسر پرداخت گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار د اشت:این بیمارستان در حال حاضر با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در فاز اول قرار دارد و برای تکمیل آن ۱۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که تلاش می کنیم تا اعتبارات لازم جهت تداوم ساخت بیمارستان تامین گردد.

وی گفت:در این راستا احداث بیمارستان در مجموعه مصوبات سفر ریاست محترم جمهوری قرار داده شده است تا انشااله در سفر آتی رییس جمهور محترم به استان مصوب گردد‌.

به گفته وی بیمارستان روانسر ۶۴ تختخوابی بوده و در متراژ ۸۵۶۶ متر مربع در چهار طبقه در حال اجرا است.

مهندس کریمی همچنین گفت: به موازات این اقدامات موضوع بیمارستان موقت این شهرستان نیز در حال اجراست و در انتظار تامین بودجه از اعتبارات استانی یا سایر منبع ممکن هستیم.

🆔@k_health