تداوم نظارت های بازرسین بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه اهم اقدامات انجام شده توسط بازرسین بهداشت محیط در استان در قالب طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۱۰ فروردین ۱۴۰۱‌ را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی  تعداد موارد بازدید از مراکز اقامتی، اماکن بین راهی، مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی را ۱۵۳۸۱ مورد اعلام کرد.
وی با بیان اینکه تعداد موارد بازدید مشترک با سایر ادارات ۱۶۳۹ مورد و تعداد موارد معرفی صنوف متخلف به مراجع قضایی ۳۵۲ موردگفت: تعداد واحد های صنفی متخلف پلمب شده طی این مدت نیز ۹۲ مورد بوده است.

دکتر شکیبا با اشاره به اینکه تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی ۲۳۵ مورد و مقدار مواد غذایی غیرمجاز  توقیف، جمع آوری و معدوم شده ۷۸۷۰ کیلوگرم گفت: تعداد موارد نمونه برداری از مواد غذایی نیز ۲۰۶ مورد است.

به گفته او تعداد موارد سنجش کیفیت مواد غذایی با تجهیزات پرتابل بازرسی ۳۶۵۰ مورد، تعداد موارد نمونه برداری از آب آشامیدنی ۴۳۴ مورد، تعداد موارد کلرسنجی آب آشامیدنی ۴۶۶۳ مورد بوده است.

وی افزود: سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با معاونت بهداشتی است و مجموعه دانشگاه در صورت اعلام هرگونه شکایت از سوی هم استانی های عزیز، پیگیری های لازم را انجام خواهد داد.

🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا