دکتر ادریس خالدی به عنوان "مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور" منصوب شد/ تقدیر از دکتر حسین امیری

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  دکتر ادریس خالدی  به عنوان "مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور" منصوب شد.

دکتر ادریس خالدی متولد 1362 و فارغ التحصیل تخصص کودکان از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1397 می باشد که دوره پزشکی عمومی خود را نیز در سال 1387 در دانشگاه شهید بهشتی گذرانیده است.
از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست بیمارستان شهید چمران کنگاور و ریاست نظام پزشکی شهرستانهای کنگاور و سنقر اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر حسین امیری عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکترحسین امیری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

سرپرست دانشگاه