دکتر ایوب فرجی به عنوان " مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین" منصوب شد/ تقدیر از دکتر سعید حمزه ای

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر ایوب فرجی  به عنوان " مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین" منصوب شد.

دکتر ایوب فرجی فارغ التحصیل دکترای عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1378 است که از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هرسین، مسئولیت مراکز بهداشتی درمانی شماره یک ودو هرسین ، مسئولیت مرکز بهداشت شهرستانهای نورآباد والشتر ، و ریاست بیمارستان ابن سینای نورآباد اشاره کرد.

وی همچنین دارای سابقه فعالیت در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، مرکز آموزشی پزشکی جامعه نگر ودرمانگاه ثامن الائمه نیز می باشد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر سعید حمزه ای عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر سعید حمزه ای

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هرسین این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

سرپرست دانشگاه