پروژه های بزرگ حوزه سلامت، در سفر آتی ریاست محترم جمهوری

دکتر محمدی سرپرست دانشگاه ، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیر منابع فیزیکی دانشگاه در نشستی با دکتر فخری معاون عمرانی استانداری کرمانشاه در خصوص پروژه های حوزه سلامت در برنامه آینده سفر ریاست محترم جمهوری به استان گفتگو کردند.

دکتر محمدی با بیان اینکه تقاضای خدمات سلامت روز به روز افزایش پیدا می کند و طبعا امکانات حاضر ،جوابگوی نیازمندی های روز افزون نیست گفت: یکی از عوامل اصلی افزایش این نیازها، بالارفتن میانگین سنی جمعیت است و هرچه این شاخص افزایش پیدا کند نیاز به دارو ، درمان،  تخت بیمارستانی ، نیروهای تخصصی و فضاهای فیزیکی و...افزایش پیدا می کند.

وی اظهار داشت:جمعیت استان نیز به تبع کشور به سمت پیری پیش می رود و لازم است به طور مستمر در جهت تامین امکانات بهداشت ، درمانی تلاش کنیم.

در این نشست مقرر گردید ،۱۲ عنوان پروژه از جمله پروژه های پردیس دانشگاه ، خوابگاههای دانشجویی و متاهلی ، بخش های مهم درمانی و  بیمارستانهای در حال احداث استان، پروژه های فوریت های پزشکی و بهداشتی در پیشنهادهای سفر ریاست محترم جمهوری برای تامین اعتبارات لازم قرار بگیرد.

🆔️@k_health
۱۶ فروردین ۱۴۰۱ ۱۵:۵۱