تقدیر نماینده مجلس از سیاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در توجه به مناطق محروم

دکتر حیدری نماینده مردم سرپل ذهاب ، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی در حاشیه افتتاح کلینیک بیمارستان الزهرا(س) گیلانغرب گفت:  از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در خصوص واکسیناسیون کرونا در سطح استان بسیار خوب عمل کرده است ،تشکر میکنم .

وی اظهار داشت:کلینیک تخصصی شهرستان گیلانغرب با اعتبار ۹ میلیارد تومان امروز به بهره برداری رسید و اکثر بخش های این کلینیک تجهیز شده و بخش های دیگر به زودی توسط دانشگاه و وزارت بهداشت تجهیز خواهد شد.

دکتر حیدری گفت:  شهرستان گیلانغرب یکی از شهرستانهایی است که در دوران دفاع مقدس و در دفاع از آب و خاک و  کیان این مرز و بوم زبانزد خاص و عام است و مردم این شهرستان مستحق بالاترین خدمات بهداشتی و درمانی است و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی حرکت خوبی انجام داده و امیدوارم این حرکت تکمیل شود.

وی اظهار داشت: سیاست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توجه به بخش بهداشت و درمان شهرستانهای محروم مانند گیلانغرب ،سرپل ذهاب،قصرشیرین وثلاث باباجانی می باشد و این رویکرد، رویکرد مناسبی است و امیدوارم ادامه پیدا کند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا