احداث هفدمین پایگاه شهری اورژانس پیش بیمارستانی در کمربندی امام خمینی(ره) کرمانشاه

هفدهمین پایگاه شهری اورژانس پیش بیمارستانی در محل پردیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی واقع در کمربندی امام خمینی(ره) کرمانشاه ساخته می شود.

دراین رابطه تفاهم نامه ای مابین مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و دانشگاه رازی منعقد و مقرر گردید  ساختمان پایگاه و ملزومات اولیه در اختیار اورژانس قرار گرفته و اورژانس پیش بیمارستانی نسبت به تهیه آمبولانس و نیروی انسانی پایگاه اقدام نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتررفیعی مدیر حوادث و رئیس اورژانس پیش بیمارستانی گفت: طی دستورالعمل ابلاغی سازمان اورژانس کشور ساخت اورژانس پیش بیمارستانی در مراکز پردیس دانشگاهی و استفاده از ظرفیت های دانشگاه ها ضروری است.

همچنین دکتر  احمدی رئیس دانشگاه رازی با بیان اینکه با توجه به جمعیت دانشجویان در دانشگاه رازی نیاز به خدمات اورژانس پیش بیمارستانی ضروری است گفت: از همکاری دانشگاه علوم پزشکی به ویژه اورژانس پیش بیمارستانی در ایجاد پایگاه در دانشگاه رازی قدردانی می نمایم.

🆔️@k_health
۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۱۰:۰۰