الهه نصرتی به عنوان جانشین سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از نادر رضایی

طی حکمی از سوی مهندس صادق کریمی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خانم الهه نصرتی به عنوان " جانشین سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  " منصوب شد.

خانم الهه نصرتی فوق لیسانس مدیریت آموزشی است که از سوابق وی می توان رئیس اداره کارگزینی ستاد مرکزی دانشگاه، رئیس گروه تشکیلات، معاون مدیریت منابع انسانی ،مدیر منابع انسانی و مسئول امور بانوان و خانواده را در دانشگاه نام برد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را آقای نادر رضایی عهده دار بوده است که مهندس صادق کریمی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای نادر رضایی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی جانشین سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

مهندس صادق کریمی

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه