دکتر گلاره حاتم به عنوان" مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه " منصوب شد/ تقدیر از ذوالفقار غلامحسین پور

طی حکمی از سوی مهندس صادق کریمی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه دکتر گلاره حاتم به عنوان" مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه " منصوب شد.

دکتر گلاره حاتم فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1385 است که می توان از سوابق وی معاون مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی،مدیر امور برنامه های ریاست دانشگاه و نیز رئیس کتابخانه مرکزی را نام برد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را آقای ذوالفقار غلامحسین پور عهده دار بوده است که مهندس صادق کریمی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای ذوالفقار غلامحسین پور

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

مهندس صادق کریمی

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه