"دعوت به همکاری"

به اطلاع می رساند به منظور ارتقای کیفیت مدیریت پسماندهای پزشکی تولیدی در مطب ها و مراکز خصوصی سطح شهر کرمانشاه، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه  از واجدین شرایط و متقاضیان مشارکت در این حوزه،  دعوت  می نماید در صورت امکان تامین شرایط مورد نظر، آمادگی خود را اعلام و در صورت احراز شرایط، مجوز فعالیت در زمینه بی خطر سازی پسماندهای پزشکی مطب ها و مراکز خصوصی دریافت‌ نمایند.

شرایط مورد نظر:
۱‌.امکان خرید حداقل یک دستگاه بی خطر ساز پسماند اتوکلاو یا هیدروکلاو با ظرفیت حداقل ۷۰۰ لیتر به همراه خردکن
۲.امکان تهیه یک سوله یا سالن فعالیت با مساحت حداقل  ۱۵۰  الی ۲۰۰متر
۳.امکان تهیه یک دستگاه خودروی مناسب جهت عبور در نقاط مختلف شهر مجهز به  جی پی اس و با قابلیت جلوگیری از نشت شیرابه
۴.معرفی یک نفر کارشناس بهداشت محیط و بالاتر به عنوان‌ ناظر فنی (این فردنباید در ادارات دولتی شاغل باشد یا در برنامه دیگری نقش ناظر فنی را داشته باشد)

متقاضیان می توانند در صورت تمایل به فعالیت در این زمینه، آمادگی خود را به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واقع در کرمانشاه، میدان فاطمیه ابتدای خیابان بهار گروه سلامت محیط اعلام نمایند.