کسب رتبه نخست اشتغال شهرستان‌ کرمانشاه توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

فرماندار کرمانشاه طی نامه ای از سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت کسب رتبه اول اشتغال شهرستان برای سومین سال متوالی تقدیر کرد.

فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه گفت: بر اساس گزارش دریافتی از سامانه رصد اشتغال در پایان سال ۱۴۰۰ میزان اشتغال ایجادی دانشگاه علوم پزشکی در این شهرستان برابر با ۱۰۹۱ نفر معادل تحقق ۳۵۵ درصد تعهد اشتغال آن دانشگاه در شهرستان می باشد.

وی اظهار داشت: با عنایت به کسب رتبه نخست نسبت تحقق اشتغال به سهمیه تعهدی در سطح شهرستان کرمانشاه از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه سرپرست محترم کرمانشاه و کارشناسان مربوطه در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها و طرح‌های اشتغال شهرستان قدردانی می نمایم.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امسال برای سومین سال متوالی است که موفق به کسب رتبه نخست اشتغال  در بین ادارات شهرستان‌ کرمانشاه شده است.

🆔@k_health