پیام تبریک دکتر قلعه سفیدی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیّرین سلامت دانشگاه به مناسبت روز ملی اکرام و تکریم خیّرین

دکتر قلعه سفیدی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیّرین سلامت دانشگاه روز ملی اکرام و تکریم خیّرین را تبریک گفت:

۲۸ فروردین ماه مصادف با پانزدهم ماه مبارک رمضان میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) با عنوان «روز ملی اکرام و تکریم خیّرین» را گرامی می داریم.

درود پروردگار بر شما که محبت و اخلاص را با تلاش بی نظیر خود به تصویر می کشید.

خداوند منان را شاکریم که به ما نعمت قدردانی و تقدیر از عزیزانی را ارزانی فرموده که همواره با عزمی راسخ با عمل خدا پسندانه و خیرخواهانه در عرصه سلامت با گشاده دستی و سخاوتمندی در جهت مسئولیت اجتماعی و در جایگاه خدمت رسانی به هموطنان ارجمند به شایستگی تلاش می کنند.

در همین راستا بر خود لازم می دانیم از حسن التفات و عمل نیکوی شما خیّرین گرانقدر مراتب تقدیر و تشکر صمیمانه خود را اعلام نماییم.

امید است در سایه عنایات خاص الهی، با همکاری های پایدار، توفیق تأمین و تحفیظ سلامت مردم این مرز و بوم، قرین راهتان گردد.

🆔@k_health