پاسخ معاون غذا و دارو دانشگاه به سئوال مطرح شده شهروندان در خصوص کمبود انسولین

معاون غذا و دارو دانشگاه در پاسخ به سئوال مطرح شده شهروندان در خصوص کمبود انسولین گفت: در خصوص مشکل کمبود انسولین در شهرستان پاوه طی بررسی صورت گرفته کمبود در دو قلم داروی انسولین قلمی لانتوس و انسولین قلمی توجئو بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مجرب اظهار داشت: در مورد انسولین لانتوس در چند ماه اخیر توزیع به صورت مستمر به کلیه شهرستانهای استان صورت گرفته و تنها به مدت چند روز در اثر تاخیر در تامین موجودی و سفارش دهی به شرکت های دارویی توسط داروخانه منتخب در این شهرستان کمبود دارو ایجاد شده است.

وی افزود: در خصوص انسولین قلمی توجئو اخیرا کمبود سراسری داشته ایم که در چند روز اخیر برطرف شده و دارو در حال توزیع می باشد.

دکتر مجرب همچنین بیان داشت: در پی بررسی موجودی داروخانه های منتخب شهرستانهای همجوار مانند روانسر و جوانرود مشکلی از نظر تامین و عرضه انواع انسولین های قلمی مشاهده نگردیده و درصورت لزوم ارجاع بیماران به این داروخانه ها تا زمان تامین کلیه انواع انسولین های قلمی توسط داروخانه منتخب پاوه میسر خواهد بود.

وی افزود: لازم به ذکر است تامین انسولین این شهرستان در اسرع وقت انجام خواهد شد.

🆔️@ k_health