​دکتر کامبیز ورمیرا به عنوان "رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی " منصوب شد/ تقدیر از دکتر بابک ایزدی

طی حکمی از سوی دکتر سیاوش وزیری معاون آموزشی دانشگاه ، دکتر کامبیز ورمیرا به عنوان رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه منصوب شد.

دکتر ورمیرا متولد 1359 در کرمانشاه و دانشیار داروسازی هسته ای از دانشگاه علوم پزشکی مازندان ، سازمان انرژی اتمی است.

وی که از سال 1392 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد ، دارای سوابق اجرایی همچون کارشناس مسئول بنیاد ملی نخبگان ، مدیر مرکز تحقیقات معاونت غذا و دارو ، مدیر توسعه فناوری دانشگاه و رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد ‌.

همچنین از سوابق علمی دکتر ورمیرا می توان به بیش از 28 مقاله علمی بین المللی ، 7 اختراع صنعتی ، تولید 2 محصول بیوتکنولوژی و 2 ابزار پزشکی در حیطه داروسازی هسته ای اشاره کرد.

گفتنی است وی در سال 1398 به عنوان پژوهشگر برتر و در سالهای 1397 و 1399 نیز به عنوان مخترع برتر معرفی شده است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را آقای دکتر بابک ایزدی عهده دار بوده است که دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر بابک ایزدی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکتر سیاوش وزیری

معاون آموزشی دانشگاه