سرعت واکسیناسیون کووید در استان کرمانشاه دو برابر متوسط کشوری است

دکتر محمدی سرپرست دانشگاه گفت:سرعت واکسیناسیون کووید در استان کرمانشاه دو برابر متوسط کشوری است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمدی اظهار داشت:در شرایط کنونی اولویت دانشگاه کرونا است که به یاری خداوند دانشگاه تا کنون موفق و سرآمد بوده و این امر جز با زحمات و تلاشهای شبانه روزی مجموعه دانشگاه میسر نمی شد.

به گفته وی در حال حاضر سرعت واکسیناسیون در استان دو برابر متوسط کشوری است که این امر با همت معاونت بهداشتی و در یک کار جهادی با مراجعه حضوری به درب منازل انجام می‌شود.

دکتر محمدی گفت: در اکثر کشورها نشانه هایی از افزایش کرونا دیده شده که می تواند نشان دهنده آغاز پیک های جدید باشد، لذا باید آمادگی لازم را در این خصوص داشته باشیم.

وی افزود: واکسیناسیون موجب افزایش سطح ایمنی در جامعه شده، همانطور که آثار آن را در کاهش تلفات پیک ششم مشاهده کردیم.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا
#بهار_۱۴۰۱_بهار_سلامتی