پروین یزدانی به عنوان مدیر امور حقوقی دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از خلیل عسگری

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پروین یزدانی به عنوان مدیر امور حقوقی دانشگاه منصوب شد.

پروین یزدانی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد حقوق خصوصی است و بیش ار ۲۵ سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را دارد.

از سوابق اجرایی وی که تاکنون به عنوان معاون مدیریت امور حقوقی دانشگاه خدمت می نمود ، می توان عضویت در کمیته اخلاق معاونت تحقیقات و فناوری ، عضویت در کمیسیون ماده 94 آئین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه ، 2 دوره ریاست هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دانشگاه و نیز کارشناس حقوقی ،  عضو شورای فناوری سلامت و نیز کارشناس مرکز رشد و فناوری سلامت و عضویت در کمیته ها، شوراها و کمیسیون های مختلف مربوطه در دانشگاه را نام برد.

یزدانی همچنین در حوزه بهداشت نیز سابقه فعالیت به عنوان رئیس مراکز بهداشتی، درمانی طاق بستان و نوکان و نیز مسئول رابطین بهداشت مرکز بهداشت شهرستان را در کارنامه خود دارد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را خلیل عسگری عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای خلیل عسگری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت امور حقوقی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را آقای خلیل عسگری عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای خلیل عسگری

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت امور حقوقی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه