دکتر محمدی: در کنار امر آموزش باید کار فرهنگی نیز صورت گیرد و دانشجویان را به سمت معنویت سوق داد

نشست شورای فرهنگی دانشگاه صبح امروز با حضور سرپرست دانشگاه و اعضای این شورا برگزار شد.

دکتر محمدی سرپرست دانشگاه عنوان کرد: اینکه ماه رمضان یکی از نعمت های بزرگ الهی است که موجب آرامش روحی و غنای زندگی دنیوی و اخروی می شود..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی با بیان اینکه در شورای فرهنگی همدلی و وفاق بسیار خوبی وجود دارد و این امر می تواند منجر به ارتقاء جایگاه فرهنگی و معنوی دانشگاه گردد گفت:برنامه های بسیار خوبی در حوزه فرهنگی صورت گرفته، با کمک اعضای شورای فرهنگی این برنامه ها با توان بیشتر تداوم یابد.

و تاکید کرد:اردوی بازی دراز و راهپیمایی روز قدس باید به بهترین نحو و با حضور حداکثری دانشجویان و کارکنان برگزار شود.

و به دو جنبه پوشش و حجاب اشاره کرد و گفت: جنبه معنوی که یک تکلیف دینی و الهی است و جنبه قانونی که همه‌ ملزم به اجرای آن هستند.

دکتر محمدی افزود: در کنار امر آموزش باید کار فرهنگی نیز صورت گیرد و دانشجویان را به سمت معنویت سوق داد.

گفتنی است نگاهی به فعالیت های فرهنگی سال گذشته از جمله گزارش عملکرد مرکز قرآن و عترت، کانونهای فرهنگی، انجمن های علمی، دبیرخانه عفاف و حجاب، اردوهای جهادی و همچنین برنامه ریزی و هماهنگی جهت برپایی اردوی بازی دراز و راهپیمایی روز قدس در این نشست مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در پایان این نشست از آقای بهمن الماسی مدیر پیشین فرهنگی که به افتخار بازنشستگی نائل گردیده تقدیر و تشکر بعمل آمد.

🆔@k_health